MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

AEG wasmachine reparatie Amsterdam & foutcodes.

De AEG wasmachine is een van de beste en meest verkochte wasmachinemerken in Amsterdam. Niet verbazingwekkend dan ook dat onze Amsterdamse Witgoed Reparatie deze wasmachines uitstekend weten te repareren.

Heeft u een vaatwasser of wasmachine van het kwaliteitsmerk AEG? En doet uw wasmachine vreemd of wil hij zelfs helemaal niet meer aan gaan? Wij hebben goed nieuws voor u. De producenten van AEG wasmachines hebben namelijk al nagedacht over het oplossen van storingen.

Want door de bijzonder handige foutcodes van dit topmerk kunt u vaak zelf al vaststellen wat het probleem is met uw machine. Ook voor de monteurs van Wasmachine AEG Reparatie Amsterdam is dit natuurlijk tijd besparend. Een tijdrovend onderzoek door de monteur is meestal niet meer nodig. Dat scheelt u dus aanzienlijk in de kosten. Bovendien zijn al onze reparaties standaard al scherp geprijsd.

Wilt u meer weten over de foutcodes van AEG witgoed en de betekenis van een foutmelding? Wij delen deze informatie graag met u.
Niet voor niets zijn onze witgoedmonteurs al jaren een begrip in Amsterdam als het gaat om vriendelijkheid, kwaliteitsreparaties en goed advies. Wilt u direct een deskundige monteur bestellen die alle storingen aan uw wasmachine voor u oplost? Dat kan natuurlijk altijd. Na uw telefoontje komen wij meestal dezelfde dag nog uw wasmachine AEG reparatie uitvoeren! 

Wasmachine AEG reparatie Amsterdam

 AEG wasmachines hebben, net als de andere goede merken wasmachines zoals Bosch, Samsung en Miele een zeer montage vriendelijk systeem. Ze geven namelijk bij een storing een code in het display. Deze foutcode ook wel storingscode genoemd bestaat meestal uit een combinatie van een letter en één of twee cijfers. Alle merken wasmachines hebben hiervoor wel hun eigen systeem.

Maar omdat onze monteurs ervaring hebben met het repareren van alle merken en types witgoed zijn zij precies op de hoogte van de aangegeven codes en de bijbehorende storingen. In uw gebruiksaanwijzing kunt u de storingen ook zelf opzoeken.

Niet alle codes staan echter vermeld. Voor het verhelpen van storingen of het vervangen van onderdelen is vaak een echte vakman nodig. Wilt u misschien toch zelf iets proberen of in ieder geval weten wat het probleem kan zijn? We geven u uiteraard graag een handige leidraad van veel voorkomende foutcodes en de bijbehorende storingen.

Service en klantvriendelijheid zijn een van onze kenmerken. Komt u er toch niet uit of wilt u liever dat een wasmachine en witgoed expert uw apparatuur deskundig repareert? Dan kunt u altijd een van onze ervaren monteurs langs laten komen. Bij hun huisbezoeken geven onze vriendelijke monteurs bovendien gratis advies om het stukgaan van uw wasmachine in de toekomst te voorkomen. 

Veel voorkomende foutcodes voor wasmachine AEG reparatie 

Bij onze centrale witgoed reparatiedienst krijgen we vaak dezelfde foutcodes door van onze Amsterdamse klanten. We hebben voor u dus de meest voorkomende storingscodes overzichtelijk voor u op een rijtje gezet. Wilt u zelf proberen om de storing op te lossen? Vergeet u alstublieft niet om, voordat u iets aan uw wasmachine gaat doen, de stekker uit het apparaat te halen! Stroom en water zijn geen goede combinatie en een ongelukje zit in een klein hoekje. 

De volgende foutcodes en bijbehorende storingen worden door onze monteurs regelmatig gerepareerd: 

  • foutcode AEG wasmachine E60: er is een probleem met de verwarming van uw witgoed
  • foutcode AEG wasmachine EHO: er is storing aan uw stroomtoevoer
  • foutcode AEG wasmachine E90: er is storing bij uw elektronisch systeem
  • foutcode AEG wasmachine E80: er is een storing aan uw programmasensor of instellingen
  • foutcode AEG wasmachine EB0: dit heeft meestal te maken met een te lage stroomspanning
  • foutcode AEG wasmachine C9 : uw centrifuge heeft een defect

    U kunt deze laten repareren door AEG wasmachine reparatie amsterdam

Staat de foutcode die uw wasmachine of vaatwasser van het merk AEG er tussen? Dan kunt u deze code of iedere andere foutcode bij uw telefoontje naar onze wasmachine AEG reparatie Amsterdam gelijk doorgeven. Onze reparatie experts kunnen dan meestal vrij accuraat inschatten wat uw wasmachine mankeert en hoeveel de reparatie ongeveer gaat kosten. Ook kunnen wij gelijk het bezoek van onze monteur bij u inplannen. 

Snelle en deskundige Wasmachine AEG reparatie in Amsterdam

Wij begrijpen natuurlijk heel goed dat u uw witgoed en vooral uw wasmachine niet lang kunt missen. Onze goed uitgeruste servicewagens hebben daarom voor de benodigde wasmachine AEG reparatie alles in huis. Witgoed reparatie Amsterdam heeft bovendien altijd originele onderdelen op voorraad. Onze vakmensen kunnen dus alle defecten aan uw wasmachine gelijk voor u oplossen.

Snel, goed en kundig, zoals de Amsterdammers al jaren van ons gewend zijn. Ook voor alle andere merken wasmachines zoals Electrolux, Whirlpool, Indesit en LG kunt u altijd een beroep op ons doen. Heeft u een storing aan uw ijskast, vrieskist of vaatwasser? Wij voeren onze witgoed reparaties uit bij u thuis en u hoeft dus de deur niet uit.

Heeft uw AEG vaatwasser of wasmachine een storing of defect en wilt u snel geholpen worden? Maak dan nu een afspraak voor een deskundige AEG reparatie. Wij repareren witgoed in alle buurten, wijken en stadsdelen van Amsterdam.