MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

De beste spuitgieterij

Spuitgieterij HSV TMP heeft ons uitstekend geholpen bij de ontwikkeling van onze klein formaat straalkachel. Zo’n 4 jaar geleden zijn we gestart met het uitwerken van ons idee. Het idee was om een klein formaat straalkachel op de markt te brengen die tegelijkertijd uitzonderlijke prestaties levert en daarbij enorm energiezuinig is. Het apparaat zelf is een groot succes geworden. Het apparaat is enorm geliefd bij diverse doelgroepen, zo is gebleken. Alles was op papier al helemaal uitgedacht. Echter moesten we nog wel op zoek naar de juiste leveranciers om ons idee gestalte te kunnen gaan geven. Vrijwel alle benodigde componenten waren reeds beschikbaar op de markt. Echter moesten we voor de productie van de behuizing wel de markt gaan verkennen. De behuizing van kunststof moest worden vervaardigd door een spuitgieterij. Omdat het om een nieuw te ontwikkelen product ging, was er een sterke behoefte aan een partij die goed met ons mee zou denken. Uiteindelijk hadden we een drietal bedrijven op het oog die ons geschikt leken voor het ontwikkelen en produceren van de behuizing. Uiteindelijk hebben we besloten om te kiezen voor spuitgieterij HSV TMP uit Ede. HSV TMP bleek voor ons de meest geschikte partij vanwege hun manier van werken. Ze hebben ontzettend goed meegedacht over de ontwikkeling en totstandkoming van het eindproduct. Je kan wel stellen dat deze spuitgieterij een aanzienlijke bijdrage heeft geleverd aan de totstandkoming van ons product.

Spuitgieterij HSV TMP

We zijn spuitgieterij HSV TMP erg dankbaar voor hetgeen het ons heeft opgeleverd. Nadat bleek dat het product een groot succes werd, was het opschroeven van de productie geen enkel probleem. HSV TMP is een spuitgieterij die beschikt over een uiterst modern machinepark. Daarbij kan men gebruik maken van de expertise van engineers en een uitstekend logistiek netwerk. HSV TMP is een spuitgieterij die al jaren meegaat en niet voor niets een uitstekende naam heeft.

Vervolg

De samenwerking tussen ons bedrijf en de spuitgieterij is nog niet voorbij. We zijn al bezig met een aangepast model dat nog beter is. Uiteraard is HSV TMP de spuitgieterij waar we mee gaan samenwerken. Wanneer je op zoek bent naar een spuitgieterij voor de ontwikkeling en productie van kunststof producten, neem dan eens contact op met HSV TMP.