MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

De boekenscanner van Repromat is een van mijn beste aankoop geweest!

Mijn bedrijf heeft laatste, dankzij mijn hulp, een boekenscanner van repromat gekocht. We zijn een klein grafisch bedrijf dat veel doet op internet en de meeste moderne ontwerpen maken! Maar natuurlijk werken we ook met papier en boeken om ons te onderscheiden van andere grafische bedrijven. Helaas was onze oude boekenscanner stuk gegaan, dus moesten we een nieuwe vinden!

Waar kan je een goede boekenscanner vinden?!

Van mijn baas had ik de opdracht gekregen om in de omgeving te kijken waar we een boekenscanner konden vinden. De machines zijn namelijk niet zo snel ergens verkrijgbaar, dus ik moest erg specifiek zoeken. In de omgeving waar ons bedrijf zich bevindt konden we geen ander bedrijf vinden die boekenscanners verkocht. Dus ben ik het internet opgedoken om daar te zoeken. Online gaat alles veel sneller, dus ook het zoeken. Ik had binnen een paar minuten al meteen een paar goede bedrijven waar we online boekenscanners konden bestellen. Er zat verschil tussen de bedrijven qua prijs, reviews en kwaliteit, maar 1 website die sprong er echt uit als de beste website om daar onze aankoop te doen. Dit bedrijf was Repromat.

Repromat is mijn held

Ik ging kijken in het assortiment van Repromat en ze hebben super veel machines en spullen die wij als bedrijf goed kunnen gebruiken! Na een tijdje kijken in de webshop ben ik gaan kijken naar de boekenscanner. Ik zag onze oude scanner daar staan alleen dan een vernieuwde versie. Deze liet ik aan mijn baas zien en die ging akkoord. Nadat alles was besteld en betaald, kwamen de mensen van Repromat de boekenscanner brengen en deze netjes installeren. Het was een topservice die ze leverde! Wij bestellen zeker vaker bij Repromat

Bekijk het gehele assortiment

Bent u benieuwd naar wat voor soorten machines Repromat nog meer verkoopt? Bekijk dan het gehele assortiment op de website van Repromat. Bovendien kunt u daar ook meer informatie krijgen over de producten. U kunt ook een bezoek brengen aan onze showroom. Hier staan de machines helemaal opgezet en krijgt u ter plekke professioneel advies.