MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

De mooie eigenschappen van een eiken vloer

Bent u aan het twijfelen om een eiken vloer aan te schaffen in uw huis? Waarom zou u twijfelen?! Want een eiken vloer in uw huis kan een mooie investering zijn om meer warmte te creëren. Maar er zijn zoveel meer geweldige dingen aan een eiken vloer. In deze blogs kunt u lezen waarom u zou moeten kiezen voor een eiken vloer.

Waarom kiezen voor een eiken vloer?

Een van de geweldige redenen waarom u een eiken vloer moet nemen is voor de sfeer die het geeft in een kamer. Door alleen al de vloer, kunt u een mooie en warme sfeer creëren in een saaie kamer. Een eiken vloer kan in verschillende soorten voorkomen, dus voor iedereen is er wel één die bij hij of zij past.

Bovendien is Bax Houthandel de beste aanbieder als het gaat om houten vloeren. Wij maken alles zelf in onze eigen fabrieken. Ook de levering doen wij helemaal zelf, dus er zit totaal geen tussenhandel.

Meerdere opties bij Bax Houthandel

Wij kunnen begrijpen dat deze geweldige vloer te veel werk kost voor wat u ervoor betaald. Daarom bieden wij nog meer oplossingen aan waardoor u toch de warmte van de eiken vloer in huis krijgt. Deze oplossing is een lamelparket. Dit is een goedkopere variant van een houten vloer die u bijna niet hoeft te verzorgen. Een lamelparket bestaat uit verschillende lagen. De bovenste laag, waar u op loopt, is van puur eiken hout of ander hout gemaakt. De rest van de andere lagen zijn gemaakt van goedkopere hout. Hierdoor wordt een lamelparket goedkoper en kunt u voor een lage prijs toch een mooie houten vloer krijgen.

Contact

Wilt u professioneel advies over bepaalde houten vloeren of wilt u een vloer kopen? Dan verwijzen wij u naar onze website waar u alle informatie kan vinden over al onze producten en diensten die wij aanbieden. Bovendien kunt u ook bij ons een afspraak maken in een van onze winkel, om professioneel advies te vragen. Dit kunt u ook online doen, maar wij kunnen begrijpen dat u dit liever persoonlijk doet. Hopelijk zien wij u gauw terug op de website van Bax Houthandel.