MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

De nieuwe tc wow beach collectie van 2018 zijn weer binnen

Opzoek naar zwemkleding?

Nog 4 maanden te gaan en de zomervakanties beginnen weer. Ben je opzoek naar zwemkleding? En weet je niet waar je dat kan krijgen? Dan help ik jou met het uitzoeken van de juiste zwemkleding. De kledingwinkel verkoopt alles waar jij opzoek naar bent. Van bikini’s tot tankini’s.

Weer in Frankrijk

Komende weken blijft het lekker weer in Frankrijk! Het weer is gemiddeld 28 graden zonder neerslag. In het midden en zuiden van Frankrijk schijnt de zon volop met af en toe sluierwolken. Het is in deze periode warm met maximaal 32 graden, in Parijs is het circa 28 graden en in het zuiden circa 30 graden. als je hierop vakantie bent, raad ik je aan om je goed in te smeren, voordat je je verbrand! In Clermont-Ferrand kan het ook nog 34 graden worden. Na de zomervakantie wordt het weer in Frankrijk slechter, omdat er meer buien dan gaan vallen.

De nieuwste collectie is weer binnen

Eindelijk is het zoverDe zomerkleding van tc wow beach collectie is weer binnen! Wacht niet snel, en koop zo snel mogelijk je zomerkleding, voordat het te laat is! De strakke zwemboxer was in de voorgaande jaren erg populair. Deze collectie heeft alles wat nu in de trend is. Zoals de zwembroeken. Korte zwembroeken zijn een trend geworden in 2018. De bekende ruitjes op de zwembroeken worden weer graden. Het aparte van dit is dat dit niet meer zo vaak voorkomt, maar op de zwembroeken doen de ruitjes het ieder jaar weer goed. Army green is ook weer terug in de trend, leergroen is de kleur van deze zwembroeken. Hierdoor val je sneller op. De zwembroeken hoef je niet serieus te nemen, dus het is ook wel grappig als je met iets nieuws komt. Zoals grappige quotes of afbeeldingen op je zwembroek, hierdoor wordt je ook sneller aangesproken door veel mensen op het strand.

https://tcwow.com/nl-nl/