MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Door deze dozen op maat kan ik verder met mijn bestellingen!

Als bedrijf ben ik op zoek gegaan naar een bedrijf die dozen op maat verkocht. Ik ben de eigenaar van een bedrijf in de omgeving van Enschede. De producten die ik verkoop hebben een speciaal formaat nodig, anders lukt het niet om deze te leveren bij de klanten. Ik had eerst contact met een bedrijf hierover, maar die kon toch niet hetgeen aanbieden wat ik wilde. Vandaar dat mijn zoektocht begon.

Op zoek naar specifieke dozen op maat

Omdat wij dus maar een kleine selectie hebben van producten, moeten wij een specifieke maat hebben voor de dozen. Maar ik wist niet precies waar ik moest beginnen bij het zoeken, want er zijn niet bedrijven in de buurt die ik snel kan benaderen. Daarom begon ik meteen op het internet te zoeken naar bedrijven of ZZP’ers die mij konden helpen. Al snel had ik al een rijtje met bedrijven waar ik even op de website kon kijken, maar ik kon snel zien welke sites goed waren en welke er niet professioneel waren. Hierdoor werd mijn rijtje steeds kleiner en kleiner. Maar bijna elk bedrijf dat ik benaderde kon mij weer niet helpen. Gelukkig was de laatste website mijn redding!

Dozenhal

Op een gegeven moment kwam ik op de website van Dozenhal. Daar merkte ik meteen dat ze mij goed konden helpen. Nadat ik de website nog met een collega had bekeken, had ik een offerte aangevraagd en kreeg binnen een dag antwoord. Ze konden mijn formaat speciaal voor mij maken en de prijs was ook niet aan de hoge kant. Zelfs de levering van de dozen ging super goed. Hopelijk kunnen we daar meer dozen bestellen en een goede samenwerking creëren

De website van Dozenhal

Wilt u meer weten over de producten en diensten van Dozenhal? Dan moet u even op de website van Dozenhal kijken voor meer informatie. Daar vindt u alle diensten die zij u aan kunnen bieden en nog veel meer! Wacht niet langer en bestel uw dozen vandaag nog! U kunt gratis een offerte aanvragen via de website!