MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Dozen van de Dozenhal

Heeft u kartonnen dozen nodig om uw producten mee te transporteren? Dan hoeft u niet verder te zoeken dan de Dozenhal, wij hebben de grootste voorraad dozen in heel Nederland! Wanneer u op zoek bent naar een bepaald formaat, is de kans groot dat wij het al hebben. Mocht het toch het geval zijn dat wij het niet hebben, dan maken we de dozen gewoon voor u! Toch zal de kans klein zijn dat u een doos zoekt die wij nog niet hebben, omdat wij binnen onze voorraad meer dan 2500 formaten hebben. Doordat we ze vaak al hebben, kunnen ze de volgende dag al naar u getransporteerd worden, zo hoeft u niet lang te wachten.

Op maat gemaakte kartonnen dozen

Natuurlijk verkopen we niet enkel de kartonnen dozen die we al in ons assortiment hebben, ze moeten ook ergens vandaan komen. Deze dozen worden stuk voor stuk ook geproduceerd. Daarom kunnen we voor onze klanten ook dozen op maat maken. Deze optie is vooral handig voor klanten die een onconventioneel product hebben met aparte afmetingen, waar niet zo snel een standaard formaat kartonnen doos omheen past, of klanten die graag vers gemaakte dozen willen gebruiken voor hun producten. We verkopen ook gebruikte dozen. Wij vinden het namelijk zonde om deze dozen na eenmalig gebruik direct weg te gooien. Daarom verkopen we ze tegen een lagere prijs aan onze klanten. Dat is goed voor het milieu, én goed voor de portemonnee!

Hoe werkt het?

Hoe werkt het hele bestelproces? Het begin weet u al, dat bestaat uit zoeken in ons assortiment of we het gewenste formaat al hebben, om vervolgens door te gaan met bestellen. U ontvangt zo snel mogelijk een offerte op maat, waar u mee akkoord kunt gaan. Vervolgens worden de dozen zo op locatie geleverd door ons eigen transport. Wij besteden dat niet uit aan een derde partij, omdat we geloven dat we onze klanten zo betere service kunnen geven door het allemaal zelf in handen te houden. Onze chauffeurs zorgen voor dozen in goede staat aankomen bij de klanten.