MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een aluminium schuifpui laten plaatsen

Een aluminium schuifpui laat u plaatsen door Schipper Ede. Wij zijn al sinds 1959 gespecialiseerd in puien en kozijnen. Van productie tot plaatsing, het hele proces is bij ons in goede handen. 

Aluminium schuifpui voor het milieu

Wist u al dat een aluminium schuifpui goed is voor het milieu? Doordat de deuren open schuiven in plaats van open slaan, komt er minder koude lucht in uw huis en isoleert u uw huis dus beter. Daarnaast zijn puien ook nog eens beter voor uw portemonnee. De puien zorgen voor een lagere energierekening en gaan een stuk langer mee. Uw nieuwe schuifpui verdient zich uiteindelijk dus terug! De puien zijn niet alleen beter voor het milieu en uw portemonnee, maar hebben nog een aantal andere grote voordelen. 

De voordelen

De grote voordelen van onze puien zijn de slanke uitstraling en maximale lichtinval. De aluminium pui heeft een slankere uitstraling dan een houten of kunststof variant. Daarnaast is het bij deze pui niet nodig om hem te schilderen. Dit komt doordat er al een kleur- en poedercoating is aangebracht voor de plaatsing. De slanke uitstraling zorgt daarnaast ook voor een maximale lichtinval. Zo heeft u niet alleen meer licht in huis, maar lijkt uw huis ook groter. Praktisch blijft uw huis natuurlijk ook groter, omdat de pui open schuift en niet openslaat. Hierdoor heeft u minder ruimte nodig in uw huis, tuin of op uw terras. 

Op maat gemaakt

Bij Schipper Ede maken wij alle puien helemaal op maat voor u. Wij kijken allereerst naar uw wensen en dan naar wat er allemaal mogelijk is. Geheel naar uw smaak plaatsen wij dan uw nieuwe pui. Er is ruimte om te kiezen uit verschillende typen en kleuren. In onze showroom in Ede bent u van harte welkom om onder het genot van een kopje koffie te kijken naar alle mogelijkheden. Hier kunnen wij u ook adviseren voor oplossingen op maat. Op onze website kunt u ook meer informatie inwinnen, een vrijblijvende offerte aanvragen en onze recente projecten bekijken voor wat inzicht in ons werk. Bekijk alle aluminium schuifpuien op de website.