MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een bijzondere spiegel bij Spiegelpracht gekocht

Ik heb de meeste mooiste spiegel bij Spiegelpracht gekocht. Zelf dat ik namelijk dat ik bij een andere winkel echt iets unieks had gevonden wat niemand anders had! Het was namelijk een rechthoekige spiegel met verlichting. Maar later bleek dat vele mensen die ik kende deze spiegel ook hadden hangen omdat deze vrij populair was. Daarom besloot ik mijn bestelling te cancellen en ben verder gaan zoeken naar wel een vrij unieke spiegel voor in mijn badkamer.

Een unieke selectie aan spiegels bij Spiegelpracht

In het begin had ik nog nooit van het bedrijf Spiegelpracht gehoord. Het was totaal nieuw voor mij en ik hoopte dat zij mij wel konden helpen met een goed aanbod en dat hadden ze! Ze hebben een niet normaal groot assortiment aan verschillende soorten spiegels die ik nog nooit had gezien, of tenminste niet bij andere bedrijven waar ik langs was geweest. Alles zag er super mooi uit en kon amper kiezen! Gelukkig hadden ze wel een filter waar ik gebruik van kon maken zodat het kiezen een stuk makkelijker werd. Ik wilde heel graag een ronde spiegel hebben met mooie verlichting en heb die daar uiteindelijk kunnen vinden. Het grappige aan deze spiegel was dat hij niet helemaal perfect rond was en dat was uniek! Daarom heb ik meteen bij hun die spiegel besteld en ik kon niet wachten om hem te kunnen ophangen in de badkamer.

Het plaatje is compleet!

Binnen een paar dagen was de prachtige spiegel al geleverd! Wat ik niet wist toen ik het pakketje open maakte, is dat er een speciale handleiding zit van hoe je precies deze spiegel zelf op de muur kunt zetten. Toevallig heb ik een hele goede klusman hiervoor, maar zulke kleine dingen worden altijd gewaardeerd. Sinds mijn spiegel er hangt, heb ik totaal geen spijt van deze keuze. Als ik terug in de tijd zou gaan, had ik dezelfde keuze weer gemaakt!

Bezoek de website

Wilt u meer weten over het grootste assortiment aan spiegels? Bekijk dan de website van Spiegelpracht voor meer informatie over allerlei soorten spiegels en andere diensten die zij aanbieden.