MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een goede houten vloer in Veenendaal

Al geruime tijd waren wij aan het zoeken naar goede houten vloeren. We zochten naar een parketvloer in Veenendaal. Doordat wij echt toe waren aan iets nieuws, besloten wij contact op te nemen met Ambifloor. Wij wilden graag persoonlijk en deskundig advies, zodat wij echt te weten kwamen wat nu goed bij ons paste. Toen wij contact opnamen met Ambifloor merkten wij meteen al met hoeveel aandacht zij te werk gaan. Wij hebben van dit bedrijf uit Veenendaal veel persoonlijke aandacht mogen ervaren en hebben adviezen gekregen waar wij dan ook echt wat mee konden. Wij willen in dit artikel graag toelichten waarom wij zo blij zijn met de diensten die wij van Ambifloor hebben gekregen in onze zoektocht naar een goede en passende parketvloer in Veenendaal!

Onze zoektocht naar een houten vloer in Veenendaal

Toen wij op zoek waren naar een houten vloer in Veenendaal, specifieker een parketvloer, besloten wij eerst op verschillende websites te kijken. Op die manier probeerden wij ons te oriënteren op de verschillende mogelijkheden en zo tot een geschikte parketvloer te komen. Dit is ons op een zeer goede manier gelukt en daar willen wij Ambifloor erg voor bedanken. Wij hebben eerst contact met hen opgenomen en merkten al heel snel dat dit contact erg fijn was en erg vlot verliep. Hierdoor besloten wij snel een afspraak met hen te maken om te vragen of zij bij ons langs konden komen en ons persoonlijk advies konden geven. Deze afspraak was al op zeer korte termijn mogelijk en daardoor kregen wij al erg snel informatie over onze toekomstige parketvloer. Hier hebben wij erg veel aan gehad en hierdoor lag onze nieuwe parketvloer van Ambifloor er binnen no-time. Wij zijn erg te spreken over de manier waarop deze vloer bij ons is gelegd en over de snelheid waarmee dit alles heeft plaatsgevonden.

Neem zeker contact op met Ambifloor

In de toekomst zullen wij zeker weer gebruik maken van Ambifloor. Wij zijn erg te spreken over de diensten en service waar wij mee te maken hebben gehad. Mocht u ook op zoek zijn naar een goede aanbieder van parketvloeren in Veenendaal, neem dan zeker contact op met Ambifloor!