MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een houten picknicktafel

Herinneringen van vroeger toen je op vakantie was en ging picknicken hebben we allemaal, en bij die herinnering hoort ook een goede houten picknicktafel natuurlijk! Daarom als je later zelf aan het kijken bent naar een goede tafel, wil je ook zo’n robuuste houten tafel hebben, die er precies zo uitziet als vroeger. Wat als we je vertelden dat je gewoon voor jezelf zo’n houten picknicktafel kunt krijgen? Deze is te kopen bij houtenpicknicktafelkopen.nl, wij zijn een website waar je allerlei verschillende tuinmeubelen kunt kopen, die vervolgens met de hand voor je gemaakt worden. Veel liefde gaat in zo’n handwerk, zo weet je zeker dat je iets krijgt wat van goede kwaliteit is!

Houtenpicknicktafelkopen.nl

Een houten picknicktafel bij ons bestellen is zo geregeld, vervolgens gaan onze medewerkers aan de slag om deze voor jou te maken. Het resultaat dat je van ons kan verwachten is een tafel die niet alleen ambachtelijk is, maar ook duurzaam, en van degelijke kwaliteit. Wij geloven niet in massaproductie, daarom maken we al onze tafels zelf met de hand van eikenhout en douglashout. Die zijn allebei zeer stevig en van goede kwaliteit. Vaak hebben ze een plankdikte van ongeveer 5 centimeter, en wegen de tafels rond de 150 tot 200 kg. Je weet in ieder geval zeker dat ze niet zo snel gestolen worden als je ze buiten laat staan in de zomer. Iedere tafel die we produceren is weer opnieuw maatwerk, en dus ook uniek. Wanneer je bij ons bestelt, krijg je een product dat niemand anders heeft.

Bij ons bestellen

Ondanks het feit dat we niet aan massaproductie doen, is het wel mogelijk om meerdere tuintafels bij ons te bestellen. Vaak doen onze klanten in de horeca dit, omdat ze natuurlijk wel meer dan een goede tafel willen om buiten te laten staan. Dit kan in overleg. Veel van onze klanten komen uit de horeca, bedrijven, particulieren en hoveniers. Als je een kijkje wilt nemen van wat we allemaal hebben, nodigen we je uit om langs onze webshop te gaan, daar is alles te zien!