MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een HP Latex printer voor een super prijs!

Wij hebben laatst een prachtige inverstering gedaan van een HP Latex printer op kantoor. Al een tijdje wilden wij zo’n printer hebben, omdat we dan sneller en efficiënter konden werken met opdrachten van klanten. Na een tijdje sparen hadden we een mooi budget om ervoor uit te geven. Maar nu wisten we niet bij welke aanbieder wij deze moesten bestellen.

Voordelen van een HP Latex printer

De reden waarom wij perse de HP Latex printer wilden op kantoor is eigenlijk vrij simpel. Sowieso print deze machine grote formaten in één keer uit. Op ons werkgebied maken wij hier veel gebruik van. Dus dit is dan de perfecte oplossing om alles met hoge kwaliteit en snelheid uit te printen. Een andere super voordeel aan deze printer is dat de inkt die de machine gebruikt geurloos is en als hij geprint is meteen droog is. Zo kunnen wij meteen verder werken of het aan de klant gegeven. Voordat we deze printer gingen aanschaffen hadden we online gekeken wie ons het beste kon helpen en kon adviseren. Al snel bleek één bedrijf de perfecte match te zijn.

Repromat

Nadat wij contact hadden opgenomen met Repromat, maakten we een afspraak om te kijken naar het product in hun showroom. Op de dag van de afspraak gingen we met een klein groepje mensen in de showroom kijken en werden we goed geadviseerd in welk product het beste bij ons paste. Toch bleek de HP latex printer de beste uit de test te komen en hebben wij die daar meteen besteld. Op de dag van de levering, kwamen ze op tijd aan en installeerde ze de printer op een professionele wijze. Daarna kregen we nog een kleine instructie hoe die werkte en wat wij moesten doen als er iets mis is met de printer. Het was echt top service wat wij hadden gezien!

Bezoek de webshop

Bent u nieuwsgierig naar de andere producten van Repromat? Op de website van Repromat vindt u het gehele assortiment van printers, scanners en meer voor een mooie prijs. Bovendien hebben ze een prachtige showroom waar bijna al hun producten gepresenteerd staan om te bewonderen. U kunt ze daar ook uittesten, vraag wel hiervoor een medewerker om u te assisteren.