MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een mooie zijden sjaal voor jou

Een zijden sjaal is een echte blikvanger waarmee je outfits in een oogwenk kunnen worden gecompleteerd. Bij Nova Zijden Sjaals vind je zijden sjaals in vele kleuren en dessins in het assortiment. Je zult er zeker de juiste vinden. Kijk gerust na het lezen van dit blog op hun website rond. Ik wens je daarmee nu alvast veel plezier!

De zijden sjaal heeft veel positieve eigenschappen

Een zijden sjaal heeft een aantal verschillende eigenschappen. Van comfortabel opwarmen en temperatuur balanceren tot licht en aangenaam afkoelen. Een zijden sjaal beschermt, bedekt en geeft een modieus accent, precies zoals jij dat wilt en wanneer je dat wilt. Het is een accessoire die past bij bijna elke look die je wilt uitstralen.

Vele kleuren, soorten en maten sjaals

Terwijl sjaals bijna altijd lang en rechthoekig zijn, hebben zijden sjaals meestal een vierkante vorm. Ze zijn vaak lichter van gewicht. Dat maakt ze makkelijker te knopen, te vouwen of te binden. Geef je de voorkeur aan kleurrijk met opvallende prints en patronen – of juist aan discrete en effen kleuren? Beslissen naar smaak en gelegenheid! Moderne sjaals zijn net zo elegant als casual en voegen eenvoudig net dat beetje extra toe aan de formele zakelijke uitstraling. Het is helemaal aan jezelf of je de sjaal discreet of juist als een levendig vleugje kleur gebruikt. Voor elke gelegenheid en stemming zijn er geschikte opties – van temperamentvol tot waardig.

Gewikkeld, gelegd, geknoopt of gevouwen?

Natuurlijk geef je je persoonlijke look ook vorm door de manier waarop je je zijden sjaal draagt. Een lange zijden sjaal bijvoorbeeld, je kunt deze gewoon om je nek zwaaien en de twee lange uiteinden langs de voorkant van je lichaam laten vallen – even lang of asymmetrisch. Op winderige dagen zet je de uiteinden eenvoudig en elegant vast met een riem. Je kunt de sjaal in een lus binden, die zo smal of breed kan zijn dat de stof dichtbij of verder weg van de nek ligt. Gewoon halverwege vouwen, om de hals leggen en het open uiteinde door de lus trekken. Het resultaat is een klassieke en chique uitstraling. Laat je creativiteit de vrije loop – bijna geen enkel ander accessoire kan zo veelzijdig zijn en steeds opnieuw worden gebruikt als een zijden sjaal.