MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Een nieuwe boiler kopen

 

Wanneer je van plan bent om een nieuwe cv ketel, boiler of elektrische boiler te kopen, moet je rekening houden met een aantal zaken. Zo is het belangrijk om een goede condenspomp te hebben. Veel mensen weten echter niet goed wat dit is en hoe het werkt. Om een goede keuze te kunnen maken over de aankoop van een pomp is het echter wel belangrijk om te begrijpen hoe dit werkt.

 

De condenspomp

Een condenspomp is een noodzakelijk onderdeel van de cv ketel. In een cv ketel kan condens ontstaan, wat afgevoerd moet worden. Er is echter niet altijd een rioolafvoer aanwezig in de buurt van de cv ketel, waardoor het condens water verder gepompt moet worden. Dit gebeurt met behulp van de condenspomp. Bij zowel elektrische als niet elektrische boilers kan er condens ontstaan en is dit nodig.

 

De afvoer van de boiler

Als eraan denkt om een elektrische boiler of gewone boiler te kopen is het dus een goed idee om eerst te controleren waar de rioolafvoer is. Het is natuurlijk het makkelijkste om een boiler te kopen die past op een locatie die vlakbij de afvoer zit, maar dit is helaas niet altijd mogelijk. Als je huis niet heel groot is en je hebt alleen een kast beschikbaar om de boiler te plaatsen bijvoorbeeld, dan is dit niet mogelijk. Gelukkig is er voor deze mensen een condenspomp, die ervoor zorgt dat de boiler die je wil kopen toch geplaatst kan worden waar je wilt.

 

Kijk snel op de Loodgietshop!

Er zijn verschillende soorten pompen. Bij de Loodgietshop bieden ze alle modellen aan die van goede kwaliteit zijn en die uitgebreid getest zijn. Hierdoor ben je bij het kopen van een boiler of pomp gegarandeerd van een goed werkend exemplaar. Mocht je twijfelen over wat voor type je nodig hebt, neem dan gerust contact op met een van de adviseurs van de Loodgietshop. Zij staan altijd klaar om je te helpen bij het kopen van een boiler of ander gerelateerde producten.