Een refurbished MacBook wat zijn de voordelen?

      Comments Off on Een refurbished MacBook wat zijn de voordelen?

Wil je overstappen naar een MacBook? Waarschijnlijk ben je er al achter gekomen dat het kopen van een nieuwe MacBook erg duur kan zijn. Daarnaast is het kopen van een tweedehands MacBook voor velen ook geen optie, omdat het risico op een miskoop aanzienlijk is bij particulieren aankopen.

Wat is een refurbished MacBook?

In principe zijn refurbished MacBooks gereviseerde tweedehands MacBooks. Het verschil tussen refurbished en tweedehands is dat een refurbished Macbook grondig nagekeken, indien nodig gerepareerd en professioneel gereinigd is. Bij Forza Refurbished krijg je ook nog een standaard twee jaar garantie en gratis laad accessoires meegeleverd. Hierdoor kun je gelijk gebruik maken van de MacBook en ben je ook nog eens verzekerd van een maximaal betrouwbare aankoop.

Je bespaart veel geld

De meeste mensen kiezen voor een refurbished MacBook vanwege de prijs. Je kunt namelijk tot wel 60% goedkoper uit zijn in vergelijking met de prijs van bijvoorbeeld een MacBook Pro. Maar dit is niet het enige voordeel van refurbished. Je levert ook nog eens een positieve bijdrage aan het milieu omdat de devices een tweede leven krijgen.

MacBooks die toegankelijk zijn voor elk budget

Een ander voordeel aan refurbished MacBooks is dat Forza Refurbished gebruik maakt van product condities. Het voordeel hiervan is dat MacBooks zo nog toegankelijker worden. Stel je wilt een MacBook Pro kopen, dan kun je bij Forza kiezen voor een MacBook met een A-grade of met een B-grade product conditie. Vind je eventuele zichtbare gebruikerssporen niet erg? Kies dan voor een B-grade MacBook. Het voordeel hiervan is dat je zodoende nog meer geld bespaart in vergelijking met bijvoorbeeld een A-grade MacBook.

Conclusie

Een MacBook kopen kan een erg dure uitgave zijn, zeker wanneer je kiest voor een MacBook Pro. Voor veel mensen is een tweedehands MacBook van een particulier ook niet altijd de uitkomst. Wees verstandig en kies voor een betrouwbare en betaalbare refurbished MacBook. Je bespaart veel geld en krijgt ook nog een standaard twee jaar garantie. Het voordeligst ben je uit wanneer je kiest voor een refurbished MacBook Air.

https://www.forza-refurbished.nl/apple-macbook/