MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Het geheim voor elke vrouw: shapewear

In de winter heeft iedereen er wel last van: je grijpt meer naar ongezonde snacks en warme drankjes en door het koude weer is er van hardlopen niets meer in huis gekomen. Maar de feestdagen zijn alweer in aanzicht of er is dat eene feest waar je naartoe moet en dan komt de paniek “zal ik er nog wel goed uitzien in die eene jurk?!”. Wel op zo’n momenten is er een slimme oplossing: shapewear. Het bestaat in alle vormen en maten en kan iedereen zich weer lekker laten voelen om die eene jurk of strakke broek aan te doen. In dit artikelen bespreken we enkele soorten van shapewear en enkele tips voor als je er wil kopen. 

Er zijn allerlei soorten shapewear voor verschillende gebieden. Je kunt zelf kiezen welk gebied (of welke gebieden) je wil shapen. Zo is er het billenbroekje voor een mooigevormde ronde poep dat ook ineens je buik platter laat lijken, kan je een taille vormer kopen voor een platte buik en smallere taille, een body voor je torso of een onderjurk om hobbels en vetrolletjes te coveren onder je favoriete jurk. Zorg er bij je keuze wel altijd voor dat je lichaam in verhouding blijft, anders krijg je een onnatuurlijk resultaat.

Belangrijk om te weten is dat shapewear er in elke maat is, niet alleen voor meer voluptueauze vrouwen. Het benadrukt je goede punten en zorgt ervoor dat je figuur optimaal uitkomt. Hierbij denken vrouwen wel eens dat ze beter een maatje kleiner kopen, maar dat is een slecht idee want je wil immers niet dat een te kleine waist shaper net een vetrolletje vormt omdat het te fel spant. Blijf daarom bij je eigen maat, het zit niet alleen beter, het ziet er ook mooier uit. Wie trouwens nog denkt dat shapewear niet mooi kan zijn, loopt enkele jaren achter. Tegenwoordig is er heel mooie shapewear te koop met mooie details en stofjes.

https://www.latexwaisttrainer.com/nl/