MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Hoe herken je een goede meubelwinkel in België?

Shoppen voor meubels is een leuke bezigheid: lekker wegdromen bij verschillende interieurzaken. Jammer genoeg zijn ze niet allemaal even kwalitatief. De ene interieurwinkel heeft betere producten dan de ander, hoewel het verschil niet altijd even duidelijk is. Gelukkig zijn er wel enkele zaken waarop u kan letten zodat u voor een kwaliteitsvolle meubelwinkel kiest.

Waarop kan u letten?

Eén van de zaken die al gauw aantoont hoe kwalitatief een interieurzaak is, is het personeel. Als u vragen stelt over stukken die u mooi vindt, zouden de medewerkers in de winkel in principe voldoende kennis moeten hebben over elk product. Ook de manier waarop de winkel zelf is ingedeeld geeft vaak veel informatie weg. Hoe staan de toonzalen opgesteld? Geven ze blijk van een smaakvolle eigenaar die weet wat hij doet? Zo ja, dan bent u op de juiste weg. Als alle stijlen en soorten meubels door elkaar staan zonder patroon, dan toont dat aan dat de medewerkers u niet met voldoende kennis kunnen adviseren.

Waar vindt u deze winkels?

Hoewel er veel minder goede meubelzaken in België te vinden zijn, zijn er gelukkig ook tal van kwalitatieve interieurzaken waar voldoende kennis en ervaring aanwezig is. Hierdoor kan u zich laten adviseren over de meubels die het beste bij de rest van uw interieur passen. Neem bijvoorbeeld Loncin, een kwalitatieve meubelzaak dat meubels van merken als Jori en Leolux aanbiedt. Hier geniet u ook van ervaren personeel dat met u meedenkt over uw interieurkeuzes.

http://www.loncin.be/