MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Luchtkussen envelop

 

Verpakking Voordeel heeft verschillende modellen luchtkussen enveloppen. Elk model is met de grootste zorg door het team van Verpakking Voordeel ontworpen en gemaakt. Er is door de experts van Verpakking voordeel over al het verpakkingsmateriaal goed nagedacht. Dit zorgt ervoor dat elk pakket dat wordt verstuurd met een postdoos, luchtkussen envelop of ander verpakkingsmateriaal van Verpakking Voordeel heel aankomt.

 

Materiaal

Een luchtkussen envelop wordt ook wel een bubbeltjes envelop genoemd door het materiaal waarvan het product gemaakt is. Een bubbeltjes envelop bevat namelijk bubbeltjes folie. De lucht in de bubbels zorgt ervoor dat wanneer het pakket valt of ergens tegenaan ligt, alleen het verpakkingsmateriaal en niet de inhoud wordt geraakt. Dit zorgt voor een optimale bescherming van de inhoud. Daarnaast heeft het product meerdere heel sterke plakstrips, die alleen met scherp gereedschap open te maken zijn. De producten hebben twee plakstrips aan de zijkant en één aan de onderkant. Aan de bovenkant van de trapezoïde flap zit een zelfklevende strip. Dit zorgt ervoor dat je gemakkelijk de envelop kan sluiten, nadat je er spullen in hebt gestopt. Het papier van de luchtkussen envelop is gecoat met PE. Dit zorgt ervoor dat elk product schoon en droog de ontvanger bereikt. Daarnaast zien de luchtkussen enveloppen er zeer stijlvol uit. Hierdoor kun je dit verpakkingsmateriaal voor elke ontvanger gebruiken.

 

Afmeting luchtkussen envelop

PostNL heeft een maximale afmeting voor pakketjes die zij bij brievenbussen willen bezorgen. Dit voorkomt dat postbodes moeite hebben om pakketjes in brievenbussen te stoppen. Het is tenslotte niet goed voor het pakket en niet fijn voor de bezorger als ze een postdoos of ander pakket door een brievenbus opening moeten ‘proppen’. Om stress en beschadigingen te voorkomen, hebben ze een maximale afmeting van 38 x 26,5 x 3,2 cm voor post. Meerdere luchtkussen enveloppen van Verpakking Voordeel hebben deze afmetingen. Hierdoor kun je snel en goedkoop waardevolle post versturen.