MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Ontdek het geheim van satijnen kussenslopen

Frisser en mooier ontwaken dankzij een satijnen kussensloop?

Een mens slaapt gemiddeld acht uur per dag en in die acht uur wordt de batterij weer opgeladen voor een nieuwe dag. Met de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow is slapen meer dan uitrusten: met deze kussenslopen wordt slapen genieten van de elegante zachtheid van topkwaliteit satijn. De satijnen kussenslopen van Beauty Pillow zijn superglad en verkoelend en hebben bijzondere eigenschappen waardoor u nog meer van uw slaap zult genieten. De kussenslopen hebben onverwachte superkrachten waardoor u zich bij het ontwaken frisser en mooier voelt. Wat is het geheim van deze kussenslopen?

Satijnen kussenslopen nemen geen vocht, vet of vuil op

Het is de tragiek van de huidige tijd dat schoonheidstips uit vorige eeuwen als onwetenschappelijk en niet-relevant worden afgedaan. Toch wisten de dames aan het einde van de negentiende eeuw al dat hun ingewikkelde kapsels intact bleven door te slapen op een zijden sjaal. Door de gladheid van de stof gleed hun kapsel over de stof, in plaats van dat hun kapsel tegen de kussensloop wreef. Hierdoor bleef hun kapsel veel beter in model. Ditzelfde effect, maar dan vele malen verbeterd, treedt op als u slaapt op een satijnen kussensloop van Beauty Pillow. Het supergladde satijn zorgt ervoor dat uw geföhnde kapsel in model blijft, net zoals bij de dames uit de negentiende eeuw, maar ook uw huid zal er stralend uitzien na een verfrissende slaap op een van die heerlijk koele, zijdezachte kussenslopen van Beauty Pillow. De kussensloop neemt geen vocht, vet of vuil op, zodat uw huid ‘s ochtends bij het ontwaken zachter voelt, uw haar minder snel vet wordt en zelfs het effect van acne vermindert.

Dealer worden van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow?

Benieuwd naar de bijzondere eigenschappen van de satijnen kussenslopen van Beauty Pillow? U kunt dealer worden van Beauty Pillow en dit mooie product opnemen in uw assortiment. U zult merken dat uw klanten enthousiast zullen raken over de topkwaliteit satijnen kussenslopen. De kussenslopen lenen zich uitstekend als aanvulling op een range van cosmetische producten. De werkzame bestanddelen van huidverzorgingsproducten blijven langer actief op een satijnen kussensloop doordat het niet wordt opgenomen door de stof. De aantrekkelijke uitstraling van het product en de betoverende kleuren maken dit product ook een perfecte gift voor een vriendin. Maak snel uw account aan bij Beauty Pillow en doe vandaag nog uw eerste bestelling.

https://www.beautypillow.nl/