MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Repromat

Repromat is sinds jaar en en dag een erkend bedrijf op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen. Veel bedrijven en instellingen vertrouwen al jaren op de expertise en de service die Repromat in huis heeft. Repromat is dan ook hofleverancier bij veel overheidsinstellingen en grote bedrijven in bijvoorbeeld de bouwsector of de reprografische industrie. Dit zijn sectoren waar als vanzelfsprekend veel wordt gewerkt met grootformaat printers plotters en snijmachines. Aan deze apparaten worden vaak hoge eisen gesteld. Bij de aanschaf van dergelijke apparaten en systemen verwacht de klant een bepaalde mate van service en expertise aan de kant van de leverancier. De apparaten zijn vaak vrij complex en geavanceerd. Een leverancier moet dus weten wat een apparaat in huis heeft, en welk apparaat het beste past bij de behoeftes van een klant. Deze behoeftes worden door Repromat altijd zorgvuldig in kaart gebracht. Repromat begrijpt als geen ander dat het verhaal niet ophoudt na de verkoop van een apparaat. Men gaat voor een langdurige en duurzame relatie. Er komt ook een moment dat een dergelijk apparaat een onderhoud nodig heeft als gevolg van slijtage door veelvuldig gebruik. Daarvoor levert Repromat apparaten met een servicecontract. Mocht een apparaat in storing komen te staan, dan zorgt Repromat dat er een technicus ter plaatse verschijnt om het apparaat te repareren. Je kan je voorstellen dat een grootformaat printer die in een bouwkeet staat, stof vangt en te maken kan krijgen met temperatuurschommelingen. Een bouwproject mag geen vertraging oplopen omdat een dergelijk apparaat onnodig lang stil komt te staan.

Repromat werkt alleen met de beste merken

Repromat werkt alleen met de beste merken op het gebied van grootformaat print- en scanoplossingen. Op de website kan je het assortiment bekijken en informatie vinden over de storingsdienst van Repromat. De storingsdienst die overigens landelijk dekkend is, kan worden opgenomen in een contract of gewoon op afroep verschijnen. Repromat begrijpt dat bedrijven afhankelijk zijn van deze apparaten.

Showroom

Wil je kennismaken met Repromat, dan is een bezoek aan de showroom een echte aanrader. Na een demonstratie van de apparatuur en een kennismaking met het team van Repromat besef je gauw dat je met vakmensen te maken hebt. Aarzel daarom niet en maak een afspraak voor een demonstratie en kennismaking in de showroom in De Meern.