MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Schakel de klantenservice van PostNL in voor hulp!

Heb je een vraag over het pakket dat je enkele dagen geleden hebt verstuurd? Of vraag je je af hoeveel postzegels je nodig hebt voor het versturen van een zware/grote envelop? Het antwoord op dit soort vragen vind je makkelijk en snel via de website van PostNL. Maar, natuurlijk zijn niet alle antwoorden hier te vinden. Heb je een specifieke vraag waarvan je het antwoord niet online kunt vinden? Dan kun je vanzelfsprekend contact opnemen met de PostNL klantenservice. Je kunt PostNL bellen en vervolgens word je te woord gestaan door een van de PostNL medewerkers. Zij kunnen je helpen met advies op maat, zo dat je zo snel mogelijk verder kunt.

De contactgegevens van PostNL

Het telefoonnummer van PostNL vind je in de klantenservice gids, evenals andere contactinformatie. Denk aan het Facebookaccount, het Twitteraccount, de openingstijden en informatie over eventuele storingen. In de storingsmelder kun je zien hoeveel andere klanten een melding van storing hebben gemaakt. Heb je het vermoeden dat PostNL kampt met een storing? Dan kun je in dit overzicht aflezen hoe veel meldingen hiervan zijn gemaakt. Ben je de enige die dit vermoeden heeft en zijn er verder geen meldingen gemaakt? Dan kan het ook zijn dat het gaat om een persoonlijk probleem. In dat geval is het verstandig om contact op te nemen met de klantenservice. In dat geval weet je namelijk zeker wat er precies aan de hand is, wat de oorzaak ervan is en hoe het zo snel mogelijk kan worden opgelost.

Laat een review achter!

Naast dat je alle contactgegevens van PostNL in de gids terugvindt, vind je er ook reviews van andere klanten. Hieruit kun je afleiden hoe zij het contact met PostNL hebben ervaren, maar je kunt natuurlijk ook je eigen ervaringen delen door zelf een review achter te laten.