MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Stoffenmarkt

Servicegerichte stoffenmarkt voor Nederland, België en Duitsland

Een stoffenmarkt van Stoffencircus is dé plek voor inspiratie als u creatieve ideeën heeft op het gebied van mode en interieur. Maak kennis met de mooiste materialen en krijg de leukste tips voor bijvoorbeeld gordijnen, tafelkleden en zelfmaakmode. Ook bieden we een uitgebreide selectie fournituren en applicaties, van ritsen en knopen tot gordijnband en garen. Heeft u een speciaal patroon in gedachten, dan denken we graag mee over de uitvoering en berekenen we desgewenst van te voren hoeveel materiaal u nodig heeft. U bent van harte welkom, dus check onze agenda online voor een markt bij u in de buurt.

Allround stoffenmarkten door het hele land

Stoffencircus organiseert de meest veelzijdige stoffenmarkten van Nederland, België en Duitsland. U vindt ons door het hele land, dus ook over de grens. Meer dan honderd speciaal geselecteerde exposanten tonen u een zeer brede en complete collectie kwaliteitsstoffen en fournituren uit de hele wereld. Het assortiment past bij ieder budget en ook als u exclusieve materialen zoekt, zoals bijvoorbeeld pure zijde, bent u aan het juiste adres. Als u kwaliteit, diversiteit en creativiteit hoog in het vaandel draagt, bezoekt u binnenkort een van onze beurzen. Gratis entree!

Leuke stoffenmarkt vol inspiratie

Zoekt u een inspirerende stoffenmarkt, omdat u uw kleding wilt voorzien van een nieuwe look? Dan doet u de beste ideeën op bij Stoffencircus. Wij organiseren stoffenbeurzen door het hele land, dus ook in uw regio. Het aanbod is enorm divers en is geschikt voor ieder budget. Of het nu gaat om de nieuwste motieven, levendige prints of juist een effen weefsel, u zult gegarandeerd vinden wat u in gedachten heeft. Ook als het gaat om die ene knoop, die specifieke rits of dat speciale lintje, wij bieden het allemaal. Kijk nu online voor de komende evenementen en kom snel langs.

https://www.stoffencircus.nl/