MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Tapijt & Laminaat Direct: gespecialiseerd in sfeervolle vloeren

Tapijt & Laminaat Direct: gespecialiseerd in sfeervolle vloeren

 

Wilt u het huidige interieur van uw woning eens even lekker opfrissen of is uw bedrijf toe aan een complete metamorfose van de inrichting? Stap dan eens binnen in de Woonwinkel Tapijt & Laminaat Direct, de wooninrichter die gespecialiseerd is in sfeervolle vloeren. Dit kan in ons filiaal in Wolvega, maar natuurlijk ook gewoon digitaal in onze webshop. Hier vindt u alles wat u maar nodig kunt hebben om uw bestaande laminaat of pvc vloer te vernieuwen. Tevens kunt u bij de wooninrichter Tapijt & Laminaat Direct terecht voor de meest prachtige gordijnen en behang van topkwaliteit. Verder mag u bij ons rekenen op een complete service door onze eigen montagedienst.

Wooninrichter met de nodige ervaring

 

We zijn al zo’n 20 jaar bezig als wooninrichter voor een zeer gevarieerde klantenkring. We bedienen zowel particulieren als de zakelijke markt en bieden iedere klant een passende vloer die aansluit bij zijn of haar wensen. Een woonhuis vraagt immers om een andere kwaliteit pvc vloer dan een bedrijf waar iedere dag honderden mensen over de vloer komen. Als wooninrichter bespreken we graag de mogelijkheden voor uw pand, zodat we komen tot de meest passende oplossing voor uw interieur. Natuurlijk kunt u hierbij altijd kiezen uit vloeren van verschillende materialen, waarvan vooral de pvc vloer en laminaat bijzonder populair zijn. Door onze jarenlange ervaring weten we precies welk type vloer het best bij een bepaalde toepassing past. Neem daarom snel contact met ons op voor een adviserend gesprek met onze wooninrichters.

Kiezen voor laminaat of een pvc vloer

 

Steeds meer mensen kiezen voor een pvc vloer of laminaatvloer van de gespecialiseerde wooninrichter. Een begrijpelijke keuze, omdat beide soorten vloeren gemakkelijk gelegd kunnen worden en ook nog eens zeer praktisch in het gebruik zijn. Zowel laminaat als de pvc vloer laat zich heel eenvoudig reinigen en kan beslist tegen een stootje. In een huis of bedrijf waar altijd veel beweging is, is dit natuurlijk wel zo prettig. Tevens gaan laminaat en de pvc vloer ontzettend lang mee, bij goed onderhoud tot wel tientallen jaren. Ook zijn beide soorten vloeren bij de gespecialiseerde wooninrichter verkrijgbaar in tal van dessins, kleuren en uitvoeringen. U vindt dus altijd precies die pvc vloer of dat laminaat dat perfect bij uw wensen en voorkeuren aansluit. Vanzelfsprekend bestaat onze collectie uit uitsluitend de beste merken met de hoogste kwaliteit.

Betaalbare prijzen bij wooninrichter Tapijt & Laminaat Direct

 

Het is prettig om te weten dat de wooninrichter Tapijt & Laminaat Direct altijd werkt met de meest betaalbare prijzen, zowel voor de pvc vloer als de laminaatvloeren. We stunten dus niet af en toe met tientallen procenten kortingen, maar bieden u op elk moment de beste prijs. Zo hoeft u nooit bang te zijn om een goede deal mis te lopen, want bij de wooninrichter uit Wolvega krijgt u die gewoon altijd.

Offerte aanvragen bij de wooninrichter

 

Bent u benieuwd wat de pvc vloer of het laminaat van uw dromen gaat kosten? Vraag dan direct een offerte op maat aan. Bij ieder van onze laminaatvloeren vindt u een formulier waarop u kunt aangeven hoeveel meter laminaat er gelegd moet worden. Er wordt dan direct berekend hoeveel pakken u nodig heeft. Ook kunt u de gewenste kleur of uitvoering selecteren. In het overzicht vindt u tevens een aantal opties die standaard aangevinkt staan. Het gaat hierbij om onze gratis legservice, gratis ALU Foam Ondervloer en gratis bijpassende plinten. Als u voor een pvc vloer kiest, kunt u eveneens heel eenvoudig het aantal benodigde vierkante meters aangeven, waarna direct in beeld verschijnt hoeveel pakken u nodig heeft voor de hele pvc vloer. Tegen een schappelijke meerprijs kunt u tevens bijpassende plinten en een ondervloer meenemen in de berekening. Hierna kunt u direct de offerte bij de wooninrichter aanvragen.

https://www.tapijtenlaminaatdirect.nl/