MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Technischeprodukten.nl: de beste plek voor uw klusspullen

Technischeprodukten.nl is met ons zeer grote assortiment aan klusspullen de beste site om uw technische producten te bestellen. Onder ons grote assortiment vallen spullen voor bij het ontvetten, lijmen, reinigen, smeren, boren en afdichten. Maar ook alles omtrent werkplaatsen van Rodac, Rodac luchtgereedschap, technische sprays en de nodige klus accessoires om alles veilig te houden (denk aan handschoenen etc.) kunt u bij ons vinden. Bij het leveren van al deze spullen hoort uiteraard deskundig advies. U kunt dan ook altijd bij ons terecht met uw vragen over onze spullen of over onze service. Onze klantenservice is bereikbaar via onze site of via de telefoon en kan al uw vragen beantwoorden of u van meer informatie voorzien. Maar natuurlijk streven wij ernaar om u al uitgebreid te informeren zodat dit niet nodig is, wij plaatsen dan ook regelmatig artikelen over onze producten op onze site waarin wij uitleggen hoe deze het beste te gebruiken. Onze tip van de maand kunt u niet missen!

Technischeprodukten.nl bezorgt uw klusspullen de volgende werkdag

Bij Technischeprodukten.nl heeft u uw bestelling morgen al in huis als u voor 16:00 besteld! Bestellen bij ons gaat zeer eenvoudig en u kunt simpelweg en veilig betalen vanuit uw vertrouwde internetbankieromgeving. Als u echter liever op een andere manier wilt betalen kunt u ook kiezen voor Paypal of kopen of rekening (ook als u een nieuwe klant bij ons bent!). Daarnaast bespaart u geld als u meer dan 100 euro besteld, dan vergoeden wij namelijk uw verzendkosten! Maar wij hebben nog meer leuke acties. U kunt via onze Staffelkortingen verder nog 10 tot 14% besparen en als onze zakelijk partner maakt u kans op meer leuke kortingen en genieten van het gemak van winkelen op rekening en vast contact met onze vertegenwoordigers. 

Hoge klanttevredenheid

Met grote trots kunnen wij zeggen dat onze klanten zeer tevreden zijn over ons. Wij scoren dan ook op kiyoh.com maar liefst een 9.3! Wij willen dan ook graag onze klanten bedanken voor hun mooie reviews. Wilt u deze reviews lezen? Dat kan via kiyoh.com zelf of via onze site, waar u ook onze webshop en klantenservice vindt: https://www.technischeprodukten.nl/.