MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Uw tuin weer spik en span met een hovenier in Veenendaal

Kan uw tuin wel een opknapbeurt van een hovenier in Veenendaal gebruiken? Exalto Hoveniers zorgt ervoor dat iedere tuin weer gaat bloeien. Samen met u gaan zij het gesprek aan om te kijken wat uw wensen zijn voor dé ideale tuin. Tijdens dit gesprek kunt u aangeven om wat voor tuin het gaat (voortuin, achtertuin, een oprit, etc) en hoe u de ruimte het liefst wilt benutten. Na dit gesprek zal het team voor u een tuinontwerp maken zodat u een beeld krijgt van hoe uw toekomstige tuin eruit komt te zien. Natuurlijk is dit ontwerp gebaseerd op uw wensen en uw budget zodat de mogelijkheden haalbaar blijven. Na de eerste schetsen krijgt u het definitieve ontwerp zodat ook een planning en plan opgesteld kunnen worden om uw ideale tuin te realiseren.

Aanleggen van een tuin door een hovenier in Veenendaal

Na het ontwerpen, wil Exalto graag de hovenier in Veenendaal zien die uw tuin ook aanlegt. Exalto maakt het allemaal mogelijk gebaseerd op het tuinontwerp. Bij de aanleg kunt u ook verwachten dat het oude straatwerk wordt verwijderd of beplanting dat niet langer gewenst is. Ook wordt er gekeken naar uw grondwaarden en of uw huidige beplanting goed groeit. Op deze manier kunnen de juiste producten worden meegenomen om de begroeiing zo optimaal te laten verlopen. Heeft u al een tuin maar heeft u geen tuin om de tuin te onderhouden? Ook dat is geen probleem bij Exalto. Met de juiste kennis en ervaring wordt er voor uw tuin gezorgd en kunt u rekenen op de beste voedingsstoffen en bemesting voor de beplanting. Moet er iets gesnoeid worden? Laat het aan Exalto over.

Exalto Hoveniers

In april 2011 werd Exalto Hoveniers opgezet door ondernemer Henk-Jan Exalto. Zijn motto was destijds “met een mooie tuin gaat elke locatie bloeien” en hij heeft dit in de loop der jaren waargemaakt. Keer op keer worden klanten verrast door prachtige ontwerpen en het beste onderhoud van de beplanting. Voor advies kunt u contact opnemen met het bedrijf. Henk-Jan helpt u graag bij het beantwoorden van uw vragen.