MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Veiliger door een draadloos alarmsysteem

Of het nu gaat om een bedrijfspand, of het pand waar u woont met uw gezin en waardevolle spullen, een draadloos alarmsysteem kan ervoor zorgen dat u zich prettiger en terecht veiliger voelt in elke situatie. Inbraken vinden 90% van de tijd niet plaats omdat het gepland is, maar eerder omdat de gelegenheid zich daarvoor leent. Door verbeterde alarmsystemen is duidelijk te zien dat het aantal inbraken afneemt. Zelfs als u vergeet de deur op slot te doen, heeft u de mogelijkheid om uw draadloze alarmsysteem zeer praktisch via een app te activeren en uw veiligheid te garanderen.

Steeds meer draadloze alarmsystemen

Mensen zien steeds vaker het belang van (draadloze) alarmsystemen in en, waar het enkele jaren terug de camerasystemen waren, er worden in steeds meer huishoudens en bedrijfspanden alarmsystemen geïmplementeerd. Om ervoor te zorgen dat er o het moment van de inbraak iets gedaan wordt, is een alarm veel effectiever. Echter kunnen deze twee samen goed werken om een compleet beveiligingssysteem te hebben.

Steeds minder inbraken

Het aantal pogingen tot inbraken neemt niet zo zeer sterk af, maar het aantal succesvolle inbraken is dankzij de implementatie van beveiligingssystemen enorm afgenomen. Niet alleen de alarmen dragen bij aan deze afname. Mensen hebben in principe ook veiligere sloten en betere deuren en ramen, waardoor inbrekers minder makkelijk binnenkomen. Door eigen fout of matige beveiliging kan een alarmsysteem echter alsnog het verschil maken, zelfs als de dief eigenlijk al binnen is.

De veiligste én meest praktische optie – Jablotron Oasis

Wanneer u dan heeft besloten uw beveiliging te verbeteren en een alarmsysteem aan te schaffen, dan wilt u natuurlijk de veiligste en meest praktische optie. Er zijn niet voor niets steeds meer draadloze alarmsystemen en de bewezen veiligste optie, die tevens erg praktisch is in gebruik, is de Jablotron Oasis. Draag bij aan de afname van het aantal inbraken en zorg er direct voor dat ook uw pand een goede alarmbeveiliging heeft!

 

https://arendbeveiliging.nl/