MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Verge

Verge (XVG) is een veilige en anonieme cryptocurrency met een zeer sterke focus op privacy. De Verge blockchain maakt in de basis gebruik van de techniek van het Bitcoin protocol, maar heeft daarnaast technologieën geïmplementeerd om de veiligheid te verbeteren en anonimiteit te waarborgen. 

Daarvoor maakt XVG gebruik van verschillende netwerken waarin anonimiteit centraal staat, zoals TOR en i2p: ip-adressen van gebruikers worden daardoor gefocusseerd en transacties zijn niet meer te traceren.

Op deze pagina legt Cryptostart uit wat de Verge cryptocurrency is en geven we wallet advies en kopen? Zo werkt het! over XVG kopen of verkopen. Bent u hier in geïnteresseerd maar wilt u zich eerst verdiepen in wat blockchain technologie en/of cryptocurrency nu eigenlijk inhoudt? 

Verge kopen bij Bitvavo 

Voor de beginner is het aller makkelijkste om Verge te kopen bij de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo. Deze jonge Nederlandse onderneming heeft een makkelijk te gebruiken oplossing ontwikkeld. 

Je kunt hier direct van vanuit je bankrekening met iDEAL Ripple kopen en laten bijschrijven op je Bitvavo Ripple wallet. Deze Nederlandse dienstverlening is uniek en vooral voor de Nederlander uitermate gemakkelijk om snel Ripple coins te kopen en te bewaren. 

https://bitvavo.com/nl/verge