MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Website laten maken in Alkmaar

 

Het laten maken van een nieuwe website is geen makkelijke klus. Dit is het best over te laten aan een ervaren webdesign bureau dat alle kennis van zaken heeft met betrekking tot online marketing en webdesign. SAM Design heeft al deze kennis in huis en kan gebruiksvriendelijke moderne website smaken voor relatief lage kosten. Hier onder bespreken we kort de procedure voor het laten maken van een website bij SAM Design te Alkmaar.

 

Het eerste gesprek

Tijdens het eerste gesprek met onze designer kan u precies aangeven wat voor website u wil laten maken. Moet het een webshop zijn , een forum of een bedrijfspagina met chatfunctie. Al dit soort websites kunnen wij maken. U kan precies aangeven welke wensen u heeft voor de website, bijvoorbeeld een bepaald kleurenschema, en wij kunnen het voor u regelen. Na het eerste gesprek wordt een offerte opgesteld.

 

Concepten

Na de goedkeuring van de offerte kan de webdesigner bezig gaan met het maken van conceptversies. Voor elke pagina wordt een soort voorbeeldpagina gemaakt, dit noemen wij het concept. Hierin kan u precies zien hoe de pagina er uit ziet en of uw wensen er naar behoefte in zijn verwerkt. U krijgt de kans kritiek te geven op de concepten en de concepten worden wat heen en weer gestuurd zodat u echt helemaal tevreden bent met de concepten

 

Inhoud aanleveren

Dan is het tijd voor de designer om de daadwerkelijke website te bouwen en om alles in te vullen. Daar is dan natuurlijk wel inhoud voor nodig. Denk aan teksten en afbeeldingen. Deze kan u zelf aanleveren of u kan dit laten doen door een van onze marketeers. Na het invullen van de website is alles helemaal geregeld en kan de website online worden gezet! Nu kan u genieten van uw nieuwe website. Eventuele vragen over het beheer kan u natuurlijk altijd stellen aan onze designer.