MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Welke luchtzuivering heb ik nodig?

Als u op deze pagina bent geland, dan weet u al hoe heilzaam een luchtreiniger kan zijn voor uw gezondheid. Dus nu vraagt zich af “Welke luchtreiniger heb ik nodig” of meer specifiek: “Hoe kies ik een luchtreiniger die het beste bij mij thuis past”. Zoals u misschien al weet, er zijn luchtreinigers in alle soorten en maten en je kunt kiezen uit veel soorten technologie om de lucht te filteren.

 

De verschillende soorten filters

Op het eerste gezicht lijkt het misschien een beetje overweldigend lijken hoe je een luchtreiniger selecteert, maar na het lezen van de korte handleiding hieronder ben je goed uitgerust om de best mogelijke beslissing te nemen. Vraag jezelf altijd af “Wat wilt u dat de luchtzuiveraar doet”. Wanneer u op zoek bent naar de juiste luchtreiniger, is uw antwoord op bovenstaande vraag erg belangrijk. Waarom? Want als u precies weet wat u wilt dat de luchtzuiveraar doet, zult u in de juiste richting worden geleid voor een apparaat. Het kennen van dit eenvoudige antwoord zal uw beslissing echt veel gemakkelijker maken.

Als het gaat om de luchtzuiveringstechnologie, is elk type apparaat ontworpen om specifieke soorten deeltjes beter te bestrijden dan andere. Bijvoorbeeld, een product kan uitstekend zijn in het verwijderen van geuren en geuren uit een kamer, maar niet het beste in het wegwerken van huisdier huidschilfers. Een ander apparaat kan geweldig zijn in het verwijderen van allergenen uit de lucht, maar heeft geen effect op schadelijke bacteriën.

De twee meest voorkomende soorten luchtreinigers

  • Echte HEPA-filter luchtzuiveringsinstallatie – Een luchtreiniger met een HEPA-filter is een goede keuze voor iedereen die last heeft van allergieën of astma. Dat komt omdat het 99,97% van de deeltjes zo klein als 0,3 micron kan verwijderen. Dit type product is uitstekend in het vangen van microscopische deeltjes die allergieën en astma irriteren. Als u giftige stoffen zoals pollen, huidschilfers voor huisdieren, schimmelsporen, enz. wilt elimineren, is dit het beste type luchtzuiveraar om te krijgen.
  • Ionische luchtreiniger – De technologie achter ionische luchtreinigers maakt geen gebruik van een papieren filter om deeltjes op te vangen. De manier waarop het werkt om de lucht te reinigen is door het uitstoten van geladen deeltjes in de lucht die vastklikken op vervuilende stoffen in de lucht.

Optionele luchtreinigingsfuncties om op te letten:

Bij de beslissing over welke luchtzuiveringsinstallatie u zou moeten kiezen, zijn twee optionele functies die u tegenkomt bij het vergelijken van producten zijn Ultra Violet Light technologie en de opname van een koolstoffilters: ultraviolet licht en koolstoffilters. U kunt altijd bij ons op de site kijken voor meer informatie over dit betreffende onderwerp. Op onze site zijn dan ook luchtreinigers te koop, altijd weer van de beste kwaliteit voor de meest lage prijs. Het is de ideale manier om te zorgen voor een frisse lucht bij u in huis of op appartement. Voor u het weet, wilt u echt niets anders meer inademen wanneer u thuis zit of wanneer u aan het werk bent!

https://www.luchtreinigeradvies.com/