MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Werknemers vinden

Bent u een werkgever en wilt u weten waar u de beste werknemers kunt vinden? Door bij OTTO Workforce uw vacature te plaatsen kunt u werknemers vinden die uit Nederland, Duitsland, Polen en andere EU landen komen, inclusief Oekraïne. Het behandelproces gaat snel waardoor u in korte tijd naar behoefte kunt opschalen en afschalen.

Hebt u dus vlug werkkrachten nodig die part time of flexibel kunnen werken? Zet OTTO Workforce in. Hebt u liever werknemers die over een lange periode in uw bedrijf aan de arbeid kunnen? Zet dan eveneens OTTO Workforce in. We zorgen ervoor dat u precies die werknemer vindt waar u naar op zoek bent.

Vacatures voor het buitenland

In het geval dat u de beste werknemers wilt vinden voor in het buitenland dan kunt u dat overlaten aan OTTO Workforce. Wij kunnen snel werknemers vinden met onze vacatures in de Oost-Europese landen zoals Hongarije, Tsjechië, Polen, Bulgarije en Slowakije. Deze werkzoekenden voldoen aan alle wettelijke eisen zoals het hebben van een verplichte zorgverzekering, een goed onderkomen en eerlijke arbeidsvoorwaarden. Indien aan alles is voldaan kan men deze werkkrachten voor korte of geruime tijd inschakelen. Hebt u dus een vacature waarvoor u gauw een gekwalificeerd persoon voor nodig hebt dan kunt u uw werknemer vinden bij ons uitzendbureau.

Kwaliteit staat voorop

Wat wij bij OTTO belangrijk vinden is dat de kwaliteit van de werknemers voorop staat. Niet alleen een goede opleiding of een ruime werkervaring is belangrijk voor ons. Ook hoe sociaal iemand is doet er toe. Bij ons staat respect centraal, omdat we werken met vele verschillende mensen met diverse achtergronden. Het maakt voor ons daarom niet uit waar een persoon vandaan komt, maar wel dat deze integer is en integer behandeld wordt. Op die wijze zorgen we voor een prettig werkklimaat en kan de kwaliteit van het afgeleverde werk voorop komen te staan. Plaats daarom nu uw vacature op onze website indien u gauw de beste werknemers wilt vinden.

 

https://www.ottoworkforce.nl/