MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Werkzaamheden van een loodgieter

 

De loodgieter heeft een breed scala aan verschillende diensten die voor u uitgevoerd kunnen worden. Om u een duidelijker beeld te geven van de diensten, gaan wij in dit artikel uitgebreid in op de diensten die uw loodgieter voor u kan vervullen. Voorbeelden hiervan zijn: badkamer renovatie en het verleggen van uw leidingen. De prijzen van de diensten kunnen per loodgieter sterk verschillen, bel daarom uw loodgieters van tevoren op, om verschillende prijzen met elkaar te vergelijken.

Plaatsen van een bad

Het plaatsen van een bad in uw badkamer is één van de vele werkzaamheden die de vakman voor u kan vervullen. Het plaatsen van een bad kan een lastige klus zijn die veel tijd in beslag neemt. Omdat het bad geheel waterpas moet liggen en goed afgekit moet worden, is het belangrijk dat degene die het bad plaatst er verstand van heeft. Om problemen te voorkomen kunt u daarom beter een loodgieter inzetten voor het plaatsen van het bad. Bij sommige loodgieters kunt u daarnaast ook terecht voor het uitzoeken van een nieuw bad: dat is pas handig!

Ontstoppen van sanitair

Het is u vast wel eens overkomen: één van de afvoerleidingen van uw sanitair verstopt. Uw vakman weet precies hoe hij hier snel korte metten mee kan maken en zorgt dat de verstopping wordt weggehaald zonder schade aan te brengen aan de leiding. Dit gebeurt namelijk vaak wanneer u zelf aan de slag gaat met de verstopping. Door verschillende apparatuur kan de loodgieter er eenvoudig voor zorgen dat uw verstopping wordt weggehaald en niet meer terug komt.

 

Wanneer u op zoek bent naar een loodgieter die expert is in zijn vakgebied is SAM Loodgieter Leiden precies wat u nodig heeft. Onze vakmannen hebben kennis van alle facetten binnen het loodigeters beroep. Bel ons of mail ons en vraag eenvoudig een offerte op!