MBT outlet online
Image default
Business / Textiles and Nonwovens

Witgoed reparatie? Het kan best goedkoop zijn!

Maak uw wasmachine eenvoudiger en veiliger met wasmachine reparatie, we zullen je in dit artikel een aantal tips geven.

Gelukkig bevatten de meeste wasmachines een LED-indicator van een bepaald type die je zal laten zien of ze stroom krijgen. Houd er rekening mee dat u uw oorspronkelijke wasmachine mogelijk niet terugkrijgt als het niet meer te repareren is. Aangezien u uw wasmachine mogelijk niet terugkrijgt, raden wij u om contact op te nemen met de witgoed reparatie service witgoedreparatie-vandijk.nl.

Witgoed reparatie

Voordat je besluit om een nieuwe wasmachine te kopen is het handig om je te bedenken dat witgoed reparatie veel goedkoper is dan een nieuwe wasmachine kopen. Het is namelijk zo dat er met een simpele reparatie aan je wasmachine het probleem al opgelost kan zijn.

Wanneer wasmachine reparatie nodig is, is het essentieel dat alle vervangende onderdelen voldoen aan de toepasselijke normen voor de wasmachine die je wilt laten repareren. Wees dus voorzichtig bij het kiezen van een witgoed monteur voor de reparatie van uw wasmachine. Klik niet op de advertenties die je ziet op google maar kies voor een erkend witgoed reparatie bedrijf:

Bovenstaan zijn twee witgoed reparatie services waar we positief over kunnen zijn, het zijn erkende witgoed reparateurs die u snel te woord staan als u vragen heeft over de reparatie van uw wasmachine, vaatwasser of droger. Als je het telefoonnummer belt krijg je ook snel een echte witgoed reparateur aan de telefoon die je kan uitleggen waar het probleem aan je wasmachine kan zitten. Soms is wasmachine reparatie niet eens nodig.

Er zijn namelijk een aantal zaken die je zelf kunt controleren, zie hieronder:

  • Is de watertoevoer naar de wasmachine toe wel open? Controleer dit.
  • Draait de wasmachine trommel niet? Controleer de koolborstels, misschien zijn deze versleten.
  • Is de wasmachine wel aangesloten aan elekcitricteit? Het komt namelijk vaak voor dat mensen dit over het hoofd zien en dan onnodig de storingsdiagnose dienen te betalen (hier later meer over).
  • Lekt de wasmachine water? Ja, controleer dan de rubberen slangen binnen de wasmachine.

Goed mogelijk dat je denkt dat de reparatie van je wasmachine duur is, maar dat is helemaal niet zo. Want het komt wel eens voor dat je wasmachine gewoon echt stuk is en je het beste een nieuwe kunt kopen. Als je hierover twijfelt kun je met wasmachine reparatie eerst een storingsdiagnose uit laten voeren, deze kost 65 euro en de monteur zal je dan vertellen waar het probleem aan ligt om zo een reparatie opdracht kunnen doen met u in overleg, u kunt zelf geven of u akkoord gaat met de witgoed reparatie.

https://www.teamwitgoed.nl